Leuk en handig

Hier vindt u leuke en/of handige keukenhulpjes.

 
 
afbeelding van een kaas maak setje
 

Altijd al eens willen weten hoe je zelf kaas maakt? Start setje voor de beginnend kaasmaker, zonder pers. 2 kaasvormen van 400 gr 2 kaasdoeken 35/35 cm 1 kaasdoek 60/60 cm wrongelsnijder boek : "Kaas je kaasje" kaasbakthermometer pasteuriseerthermometer flesje stremsel kaasferment yoghurtferment.

 
 
 
kruidenschaar
 
Verse tuinkruiden 5 x sneller in kleine, gelijke stukjes snijden dankzij de kruidenschaar. Met deze innovatieve kruidenschaar met 5 parallelle snijbladen, kunt u bieslook, peterselie en andere kruiden sneller, gelijkmatig snijden zonder ze te pletten.

Verse kruiden zijn het makkelijkst klein te krijgen als je ze knipt met een schaar. Verse kruiden smaken fantastisch en passen goed bij diverse gerechten. Gebruik altijd vers geplukte kruiden zodat u de natuurlijke smaak behoudt.

De schaar is in talrijke webshops te verkrijgen en is een produkt van: Secrets du Potager.

 
 
 
De vervanging voor keukentouw!
 
Een super handig hulpmiddel om uw voedsel bij elkaar te binden. Zonder een touwtje of een klem. De flexibele silicone binders zijn geschikt voor in de oven, magnetron, vriezer en in de pan. Eenvoudig te reinigen in de vaatwasser met het bijgeleverde netje.
 
 
 
Het wijnrek voor wijnliefhebbers!
 
Je kunt je wijn natuurlijk opslaan in een saai wijnrek, maar een leuk alternatief is de owine. De owine is een designornament dat je aan de muur bevestigd en waarin je horizontaal je fles kunt hangen. Het is gemaakt van modelbeton, aluminium en rubber. De combinatie van deze materialen geven de owine een modern en industrieŽl uiterlijk. Het is weer wat anders dan een schilderij aan de muur. Wie trots is op zijn wijncollectie zal veel plezier beleven aan dit produkt.
 
 
 
Piteba oliepers
 
De universele handaangedreven oliepers perst tot 2 liter olie per uur. Het is een pers voor oliehoudende zaden en noten en kan tot 5 kilo zaden/noten per uur verwerken. Ontzettend leuk en zeker een aanrader!
 
 
Heeft u suggesties voor deze rubriek, neem contact op met via het contactformulier.
 
Leuk en handig:
 
Foodloop
Foodloop
Een super handig hulpmiddel om uw voedsel bij elkaar te binden. Zonder een touwtje of ... lees meer
 
 
Bekijk hier alle produkten uit de rubriek: leuk en handig!