Spaghetti Carbonara
 
 
foto van recepten-images/spaghetti-carbonara.jpg
Omschrijving:
lekker italiaans recept!
Aantal personen:
4
Bereidingstijd:
25 min.
 
Ingredienten:

400 gr spaghetti
200 ml slagroom
3 eidooiers
250 gr magere spekjes
2 teentjes knoflook
1 sjalotje
250 gr kastanje champignons
75 gr Gran Pardano
bosje peterselie
 

Bereiding:

1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op het pak.

2. Snipper het sjalotje de knoflook en de peterselie fijn. Snij de champignons in plakjes. Rasp de kaas. 

3. Bak de spekjes aan en voeg het sjalotje en de champignons toe. Bak de knoflook wat later mee.

4. Kluts in een kom de eidooiers met het slagroom. Voeg naar smaak zout en peper toe.

5. Voeg dit mengsel toe aan de warme afgegoten spaghetti. Roer dit goed door zodat het ei licht stolt.

6. Tot slot voeg je het mengsel van spekjes, het sjalotje, knoflook en champignons toe. Roer ook dit goed door de spaghetti.

7. Serveer direct met de geraspte kaas en de fijn gehakte peterselie. 

 
Leuk en handig:
 
Piteba
Piteba
De universele handaangedreven oliepers perst tot 2 liter olie per uur. Het is een pers voor ... lees meer
 
 
Bekijk hier alle produkten uit de rubriek: leuk en handig!