Tagliatelle met gamba's
 
 
foto van recepten-images/spaghetti-gamba.jpg
Omschrijving:
Pasta met heerlijk gemarineerde gamba's
Aantal personen:
4
Bereidingstijd:
20 min.
 
Ingredienten:

1 kl rauwe gepelde gamba's
1 rode peper
1 limoen
scheut kookroom of creme fraiche
scheut olijfolie
bosje peterselie
1 grote knoflookteen
400 gr Tagliatelle

Bereiding:

1. Hak de peterselie, knoflook en de rode peper fijn en pers de limoen.

2. Meng de olie, rode peper, peterselie, knoflook,  en het limoensap in een kom. Marineer de gamba's minimaal een uur in dit mengsel ( liefst langer ).

4. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

5. Bak in enkle minuten de gamba's in de pan gaar. Haal ze uit de pan en voeg een scheut room aan het vocht in de toe. Laat dit koken en de voeg de gamba's weer kort toe.

6. Server de tagliatelle met de gamba's en saus. 

 
Leuk en handig:
 
Piteba
Piteba
De universele handaangedreven oliepers perst tot 2 liter olie per uur. Het is een pers voor ... lees meer
 
 
Bekijk hier alle produkten uit de rubriek: leuk en handig!