
Aardappelen in yoghurt

Omschrijving:
Vegetarisch, lekker op een warme dag.
Aantal personen:
4
Bereidingstijd:
20 min.
Ingredienten:
1 halve liter volle yoghurt
125 gr zure room
125 gr slagroom (lobbig geklopt)
peper en zout naar smaak
8 hardgekookte eieren
aardappelen voor 4 personen
Zoveel verse kruiden als u wenst (bijvoorbeeld):
handje peterselie
handje bieslook
handje borage
handje dragon
handje citroenmelisse
handje kervel
handje dille
Bereiding:
1. Kook de eieren hard en pel ze.
2. Snipper / hak de kruiden fijn. Kook de aardappelen tot ze gaar zijn. (kan met of zonder schil)
3. Meng de yoghurt, slagroom, zure room en de kruiden in een grote kom. Breng op smaak met peper en zout.
4. Voeg de eieren toe aan het yoghurt mengsel.
5. Als de aardappelen gaar zijn direct serveren met het yoghurt kruiden mengsel.
Leuk en handig:
Owine
Je kunt je wijn natuurlijk opslaan in een saai wijnrek, maar een leuk alternatief is ... lees meer
Bekijk hier alle produkten uit de rubriek: leuk en handig!
Overige recepten: