

2 kipfilets in drie stukken verdeeld.
1 citroen
1 grote prei in ringen gesneden
zwarte olijven
verse salie blaadjes
2 tenen knoflook (grof gesneden)
scheut sherryolijfolie
1 tl paprikapoeder
peper
zout
1. Marineer de kipfilets in de citroenrasp en citroensap van 1 citroen, peper, zout, salie en de knoflook. Laat een half uurtje staan.
2. Braad de kipfilets in olijfolie aan en voeg de paprikapoeder toe. Voeg na het aanbraden de citroenmarinade toe.
3. Voeg daarna (+/- 5 min.) de prei en een flinke scheut sherry aan het geheel toe.
4. Laat op het allerlaatst de zwarte olijven kort meesudderen.
Serveren met een schijfje citroen en een blaadje salie.
Lekker met gekookte aardappeltjes of pasta.
Altijd al eens willen weten hoe je zelf kaas maakt? Start setje voor de beginnend ... lees meer