150 gr mihoen
+/- 30 rauwe garnalen, gepeld en zonder darmkanaal
2 el currypasta (korma of een andere milde curry)
3 eieren losgeklopt
bosje bosuitjes in stukken van 3 cm gesneden
125 ml kippenbouillon
2 el sojasaus
1 limoen in partjes
fijngehakte verse koriander (handje)
2 el olie
wok
1. Doe de mihoen in een kom met heet water tot ze zacht zijn +/- 10min en laat ze goed uitlekken
2. Doe de garnalen in een kom en roer de curry er door.
3. Verhit de wok. Voeg 1 el olie toe. Giet het ei in de pan en laat heel kort stollen. Roer af en toe. Net als een roerei. Haal het ei uit de pan voordat het echt gaar is en zet weg.
4. Voeg de rest van de olie en de garnalen toe. Bak deze +/- 2 min.
5. Voeg de mihoen en de bosuitjes toe. Roerbak ook dit +/- 2min.
6. Voeg de bouillon en de sajasaus toe. en bak weer +/- 2 min.
7. Schep het ei door het geheel en haal van het vuur.
8. Garneer met koriander en limoen partjes.