Indiase gehaktbal
Omschrijving:
Heerlijke pittige gehaktbal met appel yoghurtdip.
Aantal personen:
4
Bereidingstijd:
35 min.
Bereiding:
1. Kneed met de hand het gehakt met de curry pasta, de helft van de koriander en de helft van de appel. Vorm van het gehakt 4 ballen.
2. Verwarm de grillpan. Bestrijk de gahaktballen met de olie en bak ze in de grillpan in 10 -12 minuten rondom gaar en bruin. Keer de spiesenregelmatig.
3. Meng intussen in een kommetje de yoghurt met de rest van de koriander en appel. Breng op smaak met zout en peper.
Serveertip:
Lekker met naanbrood en sperziebonen.
Variatietip:
Maak er gehaktspiesjes van en leg ze op de barbeque.
Leuk en handig:
Zelf kaas maken
Altijd al eens willen weten hoe je zelf kaas maakt? Start setje voor de beginnend ... lees meer
Bekijk hier alle produkten uit de rubriek: leuk en handig!
Overige recepten: