Indiase gehaktbal
 
 
foto van recepten-images/gehaktspiesjes.jpg
Omschrijving:
Heerlijke pittige gehaktbal met appel yoghurtdip.
Aantal personen:
4
Bereidingstijd:
35 min.
 
Bereiding:

1. Kneed met de hand het gehakt met de curry pasta, de helft van de koriander en de helft van de appel. Vorm van het gehakt 4 ballen.

2. Verwarm de grillpan. Bestrijk de gahaktballen met de olie en bak ze in de grillpan in 10 -12 minuten rondom gaar en bruin. Keer de spiesenregelmatig.

3. Meng intussen in een kommetje de yoghurt met de rest van de koriander en appel. Breng op smaak met zout en peper.

Serveertip:

Lekker met naanbrood en sperziebonen.

Variatietip:

Maak er gehaktspiesjes van en leg ze op de barbeque.

 
Leuk en handig:
 
Piteba
Piteba
De universele handaangedreven oliepers perst tot 2 liter olie per uur. Het is een pers voor ... lees meer
 
 
Bekijk hier alle produkten uit de rubriek: leuk en handig!