
Rabarbercompote

Omschrijving:
Voor iedereen die van zoet-zuur houdt!
Aantal personen:
4
Bereidingstijd:
20 min.
Ingredienten:
500 gr rabarber
schijfje citroen
foelie
suiker
Bereiding:
1. Snijdt de stelen (evt. schillen) van rabarber in stukken van +/- 2 cm. Spoelde stelen schoon.
2. Met aanhangend water in een pannetje doen. Voeg een schijfje citroen en een klein beetje foelie toe. Laat dit zachtjes koken totdat de rabarber uitelkaar valt.
3. Laat het geheel afkoelen. Verwijder de citroen en de foelie en voeg naar smaak suiker toe.
Variatietip:
Kook eventueel in een scheutje Roosvice.
Leuk en handig:
Foodloop
Een super handig hulpmiddel om uw voedsel bij elkaar te binden. Zonder een touwtje of ... lees meer
Bekijk hier alle produkten uit de rubriek: leuk en handig!
Overige recepten: