500 gr aardappeltjes (vast kokend)
1 grote rode ui
3 knoflooktenen
rozemarijn
olijfolie
peper
zeezout
oven
ovenschaal
1. Verwarm de oven voor op 220 graden en vet de ovenshaal in. Schil de aardappeltjes en snijd ze in gelijke partjes.
2. Kook de aardappeltjes in een pan met water kort gaar en giet af. Laat ze even uitwazemen.
3. Pel de ui en snijd deze in grove partjes. Plet de knoflooktenen en hak de rozemarijn in stukken.
4. Leg de aardappelen, rozemarijn, ui en knoflooktenen in de ingevette ovenschaal en sprenkel er nog wat olijfolie overheen. Bestrooi met peper en zout en hussel alles doorelkaar.
5. Zet in de oven tot de aardappeltjes mooi goudbruin zijn. (+/- 20 tot 30 min.)
Gebruik voorgekookte krieltjes, dan hoef je ze niet te koken of was de aardappelen goed en gebruik ze ongeschilt.