Zalm op cederhout
 
 
foto van recepten-images/zalm-cederhout.jpg
Omschrijving:
Heerlijk en simpel op de bbq.
Aantal personen:
2
Bereidingstijd:
15 min.
 
Ingredienten:

300-400gr zalmfile met huid
peper en zout naar smaak
rozemarijn

Benodigdheden:

cerderhouten grill plakje
BBQ met deksel

Bereiding:

1. Week het cederhouten plankje een tijd in water. +/- 20 min

2. Leg zalm met de huid naar beneden op het plankje. Bovenop de zalm leg je een takje rozemarijn.

3. Als de bbq goed heet is leg je het plankje met de zalm op de bbq en doe je de denksel dicht.

4. Kijk na een minuut of 15 of de vis gaar is.

Serveertip:

Lekker met een pruimen sausje

 
Leuk en handig:
 
Kruidenschaar
Kruidenschaar
Verse tuinkruiden 5 x sneller in kleine, gelijke stukjes snijden dankzij de kruidenschaar. Met deze ... lees meer
 
 
Bekijk hier alle produkten uit de rubriek: leuk en handig!